Počinje serija “Asi” na TV Prva

10 Dec

Asi” je jedna od najpoznatijih turskih TV serija koja se prikazuje na ovim prostorima. Radnja serije smeštena je u Antiohiju u Turskoj, čarobnom i tajanstvenom gradu na obali Sredozemnog mora. Osim savršenog glumačkog tima, seriju odlikuje i izvrsna muzika, fotografija i pejzaži.

Radnja prati dvoje dvoje mladih i ponosnih ljudi koji se zaljubljuju na prvi pogled, ali koje duhovi iz prošlosti sprečavaju da ostvare zajedničku sreću.

Porodica Kozkuolu poseduje veliko imanje već generacijama unazad, i opstanak farme je njima cilj za koji žive. Vlasnik Ihsan, i njegova ćerka Asi vredno rade na svojoj zemlji, ali jednog dana iznad njihove farme nadvio se crni oblak…

Asi, turska serija: Nakon mnogo godina provedenih u Istanbulu, Demir se vraća u svoje rodni grad, koji je napustio zajedno sa svojom sestrom, nakon smrti njihove majke, koja se utopila u reci. Demir saznaje da je porodica Kozkuolu, jedna od najcenjenijih porodica u regiji, verovatno odgovorna za smrt njegove majke, pa odlučuje da prouči uzroke upravo na imanju Ishana Kozkuolu. Svoj posao prebacuje u Antiohiju, i kupuje imanje Džemala Age, Ihsanovog tasta. Problem nastaje kada Demir susretne prelepu Asi i zaljubi se u nju, ne znajući da je onda upravo Ishanova ćerka.

Asi TV Prva: U priči o novoj ljubavi prema zemlji, ali i romanci, u središtu je jedna reka koja teče uzvodno. Njeno je ime Asi, kao i nadimak glavne junakinje Azije. Ona ide suprotnim smerom baš poput reke koja gradom Antiohijom teče od juga prema severu. Na tom je prostoru Demirova porodica pokopala tajne koje će njemu i Asi sprečiti put do sreće. Iako zaljubljeni, ponosni i vezani za svoje korene, Demir i Asi su neprijatelji obeleženi gresima njihovih predaka.

Izvor: Asi serija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: